Goor biedt meer

Maak van uw theater- of bioscoopbezoek een complete avond uit en prik vooraf een vorkje mee bij een van onze culinaire buren. Geef bij uw reservering wel door dat u bij ons een voorstelling/film bezoekt, zodat de keuken hiermee rekening kan houden. Smakelijk!

Bar Bistro d'Olde Smidse

Je vindt deze gezellige bistro in een prachtig karakteristiek klokgevelpandje midden in het centrum van Goor. d'Olde Smidse is een bistro, huiskamer en kroeg inéén en staan sinds jaar en dag bekend om hun Saté Hawaii. Alle vleesgerechten worden live bereid op een grote grill midden in de zaak.

Grand Café de Zon

In het hart van Twente op een prachtige plek bij de Hofkerk  in Goor, bevindt zich Grand Café de Zon. Zij zijn een Grand Café waar u terecht kunt voor verrassend eten met snelle service. Hun eetgelegenheid biedt u een prettig avondje uit in een warme sfeer. Daarnaast hebben zij een gezellig en overzichtelijk terras.

 

Beleef meer

Wil je weten wat de Hof van Twente je nog meer te bieden heeft? Kijk op visithofvantwente.nl voor het overzicht met o.a. de evenementenagenda en tal van locaties voor een dagje uit of vakantie.

Wij van De Reggehof wensen je naast een fijne voorstelling alvast een prettig verblijf in de Hof van Twente.

De Reggehof
De Höfte 5
7471 DK Goor 

TELEFONISCH BEREIKBAAR:

Op maandag, woensdag en vrijdag van 09.00-12.00 uur via 0547 -284888

 

Openingstijden kassa:

Op maandag, woensdag en vrijdag van 09.00-12.00 uur en één uur voor aanvang van een voorstelling.

Contact | De Reggehof

© De Reggehof 2024 | Website by Itix