De Reggehof

De Reggehof is een multifunctionele en culturele instelling, waar diverse verenigingen en instellingen hun thuishaven hebben en waar eveneens een theater- en bioscoopzaal is gevestigd. Verschillende muziek- en zangverenigingen en Home of Talents maken gebruik van de ruimtes voor hun leden en cursisten. 

De Reggehof is daarnaast initiator van de professionele theater- en bioscoopprogrammering, Filmhuis Alleman. De Reggehof heeft een nauwe samenwerking met het Stadscentrum het Parochiehuis in Delden. De programmering van het Stadscentrum vind je hier.

De Reggehof heeft eveneens een horecafunctie en verhuurt zalen aan derden. 
De Reggehof doet veel en kan veel. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kijk dan rond op deze website of neem contact met ons op. 

“Clemens Engelen is na een dienstverband van meer dan 15 jaar uitgetreden bij De Reggehof. Zijn inzet en professionaliteit worden in deze bedrijfsfilm op een enthousiaste wijze getoond en De Reggehof is hem daarvoor zeer erkentelijk”

 

Benieuwd naar uw mogelijkheden binnen de Reggehof? Kijk dan rond op deze website of neem contact met ons op via 0547 284888 of mail naar info@reggehof.nl

De Reggehof
De Höfte 5
7471 DK Goor 

TELEFONISCH BEREIKBAAR:

Op maandag, woensdag en vrijdag van 09.00-12.00 uur via 0547 -284888

 

Openingstijden kassa:

Op maandag, woensdag en vrijdag van 09.00-12.00 uur en één uur voor aanvang van een voorstelling.

Contact | De Reggehof

© De Reggehof 2024 | Website by Itix