Zakelijk Zakelijk
Zakelijk

Zakelijk een keer wat anders? Ontvang uw gasten, personeel of zakenrelaties in Twents-theatrale sferen.

Gastvrijheid is onze specialiteit. Binnen de context van ons theater, de bioscoop, het theatercafé, de centrale foyer, de vergaderzalen maar ook daarbuiten, kunnen wij uw gastheer en gastvrouw zijn voor presentaties, feestelijke bijeenkomsten en evenementen.  Ook voor groepen, zoals personeels- en buurtverenigingen, verzorgen wij graag een gezellig avondje uit. Denkt u zich eens in: vooraf geniet u van een aperitiefje en een buffet. Vervolgens bekijkt u gezamenlijk een voorstelling en na afloop praat u onder het genot van een drankje gezellig na.  Een speciaal arrangement in gedachten?  Laat het ons weten en we denken met u mee.

De vergaderfaciliteiten beschikken over presentatie-apparatuur en een eigen horeca voorziening. Tevens is er de mogelijkheid om tijdens uw activiteit een lunch of een warm buffet te nuttigen. De Reggehof biedt u de mogelijkheid om grote en/of kleine zalen te huren.

U kunt een afspraak maken voor informatie of het kenbaar maken van uw wensen via Paulien Lucas of René van der Kuil, verhuur@reggehof.nl of bellen op maandag, woendag of vrijdag tussen 09.00-12.00 via 0547 284888.

Met en voor u creëren wij het ideale evenement. Van ontvangst tot applaus en van horeca tot technische ondersteuning. 

 

 

De Reggehof
De Höfte 5
7471 DK Goor 

TELEFONISCH BEREIKBAAR:

Op maandag, woensdag en vrijdag van 09.00-12.00 uur via 0547 -284888

 

Openingstijden kassa:

Op maandag, woensdag en vrijdag van 09.00-12.00 uur en één uur voor aanvang van een voorstelling.

Contact | De Reggehof

© De Reggehof 2024 | Website by Itix