Zakelijk Zakelijk
Huren

Het is goed vertoeven in De Reggehof!

Of u nou te voet, met de fiets, de auto, de bus of de trein naar Goor komt, iedereen kan de weg naar De Reggehof vinden. Geen andere plek in de Hof van Twente levert de unieke sfeer en professionele ondersteuning die kenmerkend is voor De Reggehof. 

De Reggehof is onder meer een verenigingscentrum en dus thuisbasis voor verschillende verenigingen en instellingen uit de Hof van Twente. Zij huren structureel (repetitie)ruimte in het pand dat gevestigd is aan De Höfte 5 te Goor.  

Maar De Reggehof is ook een betrouwbare partner voor incidentele huur, zoals bij de organisatie en invulling van evenementen. Wij kunnen gastvrouw zijn voor vergaderingen, seminars, bedrijfspresentaties en - events.

De combinatie van uitstekende bereikbaarheid, gratis parkeren en goede voorzieningen, maakt van De Reggehof een prima locatie om uw activiteit te plannen. Met en voor u creëren wij het ideale evenement, waarbij wij uw activiteit faciliteren met de gewenste horeca en technische ondersteuning.

Na het bezoeken van deze website behoefte aan een nadere kennismaking? Het enige wat u hoeft te doen is te bellen met 0547 284 888 of te mailen naar verhuur@reggehof.nl. Wij zetten de deuren namelijk graag voor u open en geven met alle liefde een rondleiding door het gebouw. 

De Reggehof
De Höfte 5
7471 DK Goor 

TELEFONISCH BEREIKBAAR:

Op maandag, woensdag en vrijdag van 09.00-12.00 uur via 0547 -284888

 

Openingstijden kassa:

Op maandag, woensdag en vrijdag van 09.00-12.00 uur en één uur voor aanvang van een voorstelling.

Contact | De Reggehof

© De Reggehof 2024 | Website by Itix