Hofpas

De Hofpas is een spaarpas waarmee u kunt sparen voor korting bij de deelnemende bedrijven in de Hof van Twente. Dit kan door de spaarpunten te gebruiken voor contante betaling bij aankoop van reguliere producten of diensten of door de spaarpunten te gebruiken voor contante betaling bij aankoop van aanbiedingen van deelnemende winkeliers, die alleen gelden voor de deelnemers aan het spaarsysteem. In beide gevallen geldt: 1 spaarpunt = 1 eurocent. De betreffende spaarpunten worden dan door de winkelier van het gespaarde saldo afgeboekt of bijgeschreven. 

De Reggehof doet mee aan dit spaarsysteem. Vraag bij de kassa om een Hofpas of om uw punten bij te schrijven of te verzilveren. 

Uw Hofpas is persoonlijk, wat wil zeggen dat de spaarpunten uitsluitend kunnen worden verzilverd door de houder van de betreffende pas zelf.

 

Klik hier om uw saldo te checken.

 

Registreer uw persoonlijke Hofpas!
Verzilvering van tegoeden op de Hofpas is alleen mogelijk indien deze geregistreerd is.

Bij het registreren kiest u ook uw favoriete vereniging. Wanneer er nog geen vereniging of instelling vermeld staat waaraan u wilt doneren, adviseren wij u om nog even niet te registreren (u kunt wel gewoon sparen!) en uw vereniging te attenderen op de mogelijkheden die de Hofpas hen biedt. Uiteraard kunt u ook voor een goed doel kiezen.

Hofpaspunten sparen is nu nog makkelijker! Download gratis de app op iPhone of Android. In de app kunt u inloggen met uw bestaande accountgegevens. U kunt dan voortaan de app laten scannen in de winkel om Hofpaspunten te sparen.

 

 

De Reggehof
De Höfte 5
7471 DK Goor 

TELEFONISCH BEREIKBAAR:

Op maandag, woensdag en vrijdag van 09.00-12.00 uur via 0547 -284888

 

Openingstijden kassa:

Op maandag, woensdag en vrijdag van 09.00-12.00 uur en één uur voor aanvang van een voorstelling.

Contact | De Reggehof

© De Reggehof 2024 | Website by Itix