Goors Mannenkoor

Het Goors Mannenkoor maakt onlosmakelijk deel uit van het rijk geschakeerde cultureel en maatschappelijk leven in Goor. Het is een ambitieuze vriendengroep waar iedereen zich thuis voelt en er op gericht is een zo hoog mogelijke graad van perfectie bij de muzikale uitingen na te streven. Het is een groep zangers  waar een gezellige sfeer heerst en waar naast regelmatige concerten ook andere activiteiten plaatsvinden.

Bijzonder is wel dat de zangers kunnen beschikken over een heel breed repertoire, dat tot uiting komt in enkele Cd's die de afgelopen jaren zijn gemaakt met verschillende signatuur, zoals klassiek , religieus, opera- en operette, musical en populaire muziek.

De muzikale eenheid van het koor en de aparte sound die het heeft is vaak aanleiding om deze grote vriendenclub uit te nodigen voor een concert, een spectaculaire opening van een tentoonstelling, bedrijf of jubileum. Is uw belangstelling gewekt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of bezoek eens vrijblijvend een repetitie op de dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in De Reggehof.

Klik hier voor Goors Mannenkoor

De Reggehof
De Höfte 5
7471 DK Goor 

TELEFONISCH BEREIKBAAR:

Op maandag, woensdag en vrijdag van 09.00-12.00 uur via 0547 -284888

 

Openingstijden kassa:

Op maandag, woensdag en vrijdag van 09.00-12.00 uur en één uur voor aanvang van een voorstelling.

Contact | De Reggehof

© De Reggehof 2024 | Website by Itix