BodyShape by Helma Lek

Vanaf cultuurjaar 21/22 biedt Helma Lek binnen de Reggehof bodyshape-lessen voor verschillende doelgroepen.

Helma is al decennialang toonaangevend binnen de wereld van de natte beweegvormen en werkt onder andere als aquasportinstructrice bij De vijf Heuvels in Markelo. Jaren geleden maakte ze de zijstap naar het droge, om de oefeningen nog laagdrempeliger te maken. Wat haar op sportscholen bleek, is dat nog steeds een grote doelgroep zich niet senang voelt tussen sportdrankjes en indrukwekkende apparaten. In de Reggehof vond ze een locatie waar iedereen zich makkelijk thuis kan voelen en binnen een ongedwongen context het onderste uit de kan kan halen.

Een bodyshape-les bestaat uit een warming up, een low impact (dus zonder springen) choreografie van ongeveer 20 minuten en spierversterkende oefeningen die voor het hele lichaam kunnen zijn, met name voor benen, billen en buik. Een prima les voor beginners voor diegene die 'in shape' willen komen en blijven. Een les ook die alles in zich heeft met een aerobics-achtige vorm met een lage tot gemiddelde intensiteit. Inspanning en bewegingen worden low-impact aangeboden, maar je kunt het natuurlijk zelf zo zwaar maken als je wilt. Helma zorgt ervoor dat een ieder zijn mogelijkheden optimaal benut.

Je goed voelen, er beter uitzien of je gezondheid verbeteren, dat kan je doel zijn om mee te gaan doen aan de groepsles bodyshape. Er wordt gesport met een klein groepje deelnemers op ieder zijn eigen niveau; op plezierige wijze aan onderdelen werken van de algehele conditie zoals kracht, uithoudingsvermogen, lenigheid en balans om vitaal te worden of te blijven. Met aandacht en enthousiasme onder begeleiding van een professionele instructeur een gezellige les, onder een prettige sfeer en met eventuele een nazit in de foyer. 

De lessen worden wekelijks verzorgd van 9.30-10.30. Ben je benieuwd, kom kijken of liever nog: meedoen! Neem gerust contact op voor een gratis proefles. Daarna betaal je voor een periode van 4x sporten € 31,50; een losse les kan ook, dan betaal je € 9,-. Voor proeflessen, vragen of opmerkingen neem je contact op met helmalek.hl@gmail.com of telefonisch: 06-52345062.

De Reggehof
De Höfte 5
7471 DK Goor 

TELEFONISCH BEREIKBAAR:

Op maandag, woensdag en vrijdag van 09.00-12.00 uur via 0547 -284888

 

Openingstijden kassa:

Op maandag, woensdag en vrijdag van 09.00-12.00 uur en één uur voor aanvang van een voorstelling.

Contact | De Reggehof

© De Reggehof 2024 | Website by Itix