Jochen Otten

De kwaadste nog niet

Cabaret
€ 20,00 Prijs excl. eenmalige boekingskosten
Bestel

Met deze voorstelling kunt u kwartetten! (zie onder voor info voor het Cabaret Kwartet)

Jochen Otten, één van de breinen achter het populaire programma Sluipschutters, komt met een spiksplinternieuw programma. De kwaadste nog niet is een programma in Jochens kenmerkende, ijzersterke stand-up stijl: soms gortdroog filosofisch en dan weer keihard en afgemeten. Jochen kan zijn opgekropte woede voorlopig nog prima binnen houden. Dat doet hij graag voor je. Hij is de kwaadste nog niet.

In theaterseizoen ’23-’24 speelt Jochen de eerste paar try-outs van zijn tiende cabaretprogramma De kwaadste nog niet in een dubbelprogramma met Yunus Aktas (winnaar Cameretten Festival 2022) in een aantal theaters. Na de zomer van 2024 gaat Jochen deze solo avondvullend toeren.”

Jochens populariteit blijft maar groeien en ook de komende tijd zal hij weer opduiken op het scherm. Hij was halvefinalist van Expeditie Robinson 2023, seizoen zes van Sluipschutters komt begin 2024 op de buis en zijn laatste cabaretprogramma wordt rond de jaarwisseling uitgezonden bij Veronica. Ondertussen schrijft Jochen door aan zijn nieuwe programma, zie je hem in Toomler en toert hij door het land met Comedytrain.

Over Jochen Otten:
Jochen Otten is al meer dan 10 jaar een van de vaste comedians bij het toonaangevende stand-up collectief Comedytrain. Het grote publiek bereikte Jochen met het succesvolle sketch-programma Sluipschutters. Goed voor meer dan 1 miljard views op YouTube. Verder duikt Jochen als acteur op in de films en serie Mees Kees, speelt hij rollen in Klokhuis, Studio Snugger, in films als Jackie en Oopjen, Belladonna’s en Hoe het zo kwam dat de ramenlapper hoogtevrees kreeg. Eerder schreef Jochen voor Dit was het nieuws en Spijkers met Koppen en was hij radiocolumnist voor de BarryPafShow op 100% NL.

CABARET KWARTET
Kies voor het Cabaret Kwartet en ontdek extra voordelig de meest verrassende cabaretiers. De werking is erg simpel: u selecteert vier voorstellingen en betaalt voor het kwartet slechts  60,-, snel rekenwerk leert dat u daarmee slechts € 15,- per voorstelling betaalt. Veel belangrijker is natuurlijk dat u de grootste talenten als eerste ontdekt en hen helpt aan de volle zaal die ze verdienen én dat u zich mag rekenen tot de cabaretkenners van De Reggehof.

Kies 4 voorstellingen uit onderstaand aanbod en plaats ze in uw winkelwagen. De korting wordt automatisch verrekend. 

Met onderstaande voorstellingen kunt u een Cabaret Kwartet vormen:
18-10-2024: Chris Verlaan – De Kringloper
29-11-2024: Alex Ploeg – Unplugged
18-1-2025: André Manuel
25-1-2025: Nationaal Theaterweekend – Verrassing cabaret
1-2-2025: Jochen Otten – De kwaadste nog niet
14-2-2025: Thijs Kemperink – Oaverdrieven ku’j het beste met nen boot
4-4-2025: Gerrie Smits – Zoete Koek
9-5-2025: Nathalie Baartman - Deer