Abba Gold

The concert Show

Muziek
€ 30,00 Prijs excl. eenmalige boekingskosten
Bestel

50 jaar geleden begon bij het Eurovisie Songfestival de wereldwijde en meer dan 10 jaren lang bijna ongestopte zegetocht van ABBA. De overwinning begon met Waterloo, wat de wereld tot grote verrukking bracht. In 32 landen en door 500 miljoen toeschouwers gezien.  ABBA was reeds voor 1974 al in Zweden actief maar de echte oerknal van enthousiasme was sinds de Grand Prix op 6 april 1974!

De rest is geschiedenis. Op Waterloo volgde:  I do, I do, I do . In Zwitserland en Zuid Afrika nr 1, S.O.S. in Duitsland op nr 1 en de Top Six in de UK. Mamma Mia volgde in 1975 vanuit Australie met een massa hysterie die tot heden doorgaat en die ABBA bijna 400 miljoen verkochte platen en CDs bezorgde. Vanaf toen domineerde ABBA jarenlang de hitparades wereldwijd en geen jaar verging zonder de diverse Superhits, die Agnetha, Anni-Frid, Benny en Bjorn produceerden.

Vandaag de dag blijkt ABBA nog steeds populair onder alle verschillende leeftijdsgroepen. Tijdloos en swingend.

Tickets bestellen
Voor dit sta/zitconcert kunt u kiezen tussen zitplaatsen (balkon) en staplaatsen.
Wilt u een zitplaats kies dan ‘ZELF PLAATSEN KIEZEN’. Wilt u een staplaats kies dan ‘BEST BESCHIKBARE PLAATSEN’.
Het is niet mogelijk om in één bestelling zitplaatsen en staplaatsen te boeken. U dient dan een extra bestelling te plaatsen.
Mocht u er niet uitkomen, de ticketkassa is telefonisch bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur.