Programma Nationaal Theaterweekend

Het Nationaal Theater Weekend komt eraan

Op 26, 27 en 28 januari openen theaters door heel Nederland hun deuren om het theater te vieren!  In dit weekend zijn alle voorstellingen voor maar €10 te bezoeken, ook in Stadcentrum het Parochiehuis en De Reggehof. Zowel in Goor als Delden zijn de planken (en de rest van het theater) gevuld met muziek, cabaret, toneel én een rijk randprogramma voor jong en oud. Ontdek de magie van theater.

De Reggehof – Goor

Vrijdag 26 januari – Robert Jan Stips

Voorstelling RJ Solo + documentaire ‘De Tovenaar van de Nederpop'

Ontdek vanaf 19:00 uur de sleutelrol die Robert Jan Stips speelt in de geschiedenis van de nederpop en herontdek zijn oeuvre in het theaterconcert 'RJSOLO. Dat oeuvre omvat inmiddels zo'n 400 nummers, waaruit het publiek vooraf één of meer verzoeknummers mag kiezen. Zo is iedere avond ook voor de rasmuzikant zelf een verrassing.

Zaterdag 27 januari – Ruud Smulders

Voorstelling Rudiversum + uitzending 'Hofspijkers'

Schuif vanaf 17:00 aan in de cafésetting in onze theaterfoyer, daar vindt de eerste en enige uitzending van de Hofspijkers (afgeleid van Spijkers met Koppen) plaats. Ruud Smulders is immers wekelijks te horen bij radioprogramma Spijkers met Koppen en is bekend van zijn veelbesproken Minuut van Ruud in BNNVARA’s talkshow De Vooravond. Zijn echte liefde gaat uit naar het theater, zo bewijst hij vanaf 20:00 in de voorstelling 'Rudiversum'. Pijnlijke thema’s hilarisch maken. Ruud kan het als geen ander. En doet dat in zijn meest persoonlijke voorstelling ooit.

Zondag 28 januari – Boer Boris

Voorstelling Boer Boris is de Baas + BinnenHof Speeltuin

De Reggehof is deze zondag in boerderijsferen en dus is er ook ruim voor de voorstelling al genoeg te beleven. Vanaf 16:00 is het podium voor de enige echte Boer Boris. Speciaal voor de 10e verjaardag van deze kinderboekenheld staat er een enorme doos op het podium. Langzaam maar zeker ontstaat daaruit een driedimensionaal theater, met daarin Boer Boris, zijn machines, de boerderijdieren en zelf de vogelverschrikkers! Voor iedereen vanaf 4 jaar een voorstelling om nooit te vergeten.