Theaterseizoen '24-'25 gaat van start!

Verkoop nieuw theaterseizoen De Reggehof

De afgelopen maanden is er keihard gewerkt aan de nieuwe programmering voor seizoen ’24-’25. En met resultaat. Op woensdag 8 mei wordt het gloednieuwe programma van De Reggehof bekend gemaakt. Houdt die dag ook goed uw brievenbus in de gaten, want de jaarlijkse theaterbrochure ligt dan op de mat. Hierin leest u alles over wat er op de planken staat in De Reggehof in Goor en Stadcentrum het Parochiehuis in Delden.

Op onze website en sociale mediakanalen worden de komende weken al wat tipjes van de sluier opgelicht, dus blijf ons vooral volgen.

Tadaa previewavond 17 september

Noteer het vast in de agenda. Op dinsdag 17 september (Prinsjesdag) gaan we het theaterseizoen feestelijk openen, samen met u. Een uniek kijkje in het nieuwe programma, volop aangekleed met hapjes en drankjes.

Kaarten bestellen

Bent u enthousiast geworden over het programma? Bestel dan 8 mei direct kaarten voor uw favoriete voorstelling. Dit kan voor De Reggehof via reggehof.nl, telefonisch of aan de theaterkassa en voor Stadscentrum het Parochiehuis via theaterdelden.nl.