Bee Gees laten Goor swingen

Bee Gees laten Goor swingen

Afgelopen zondag 5 mei heb we het theaterseizoen afgesloten met een knaller. In een bomvolle Reggehof was het groot feest. Winnaar van ‘The Tribute: Battle of the Bands’ Bee Gees Forever zorgde ervoor dat er volop gedanst werd in het Goorse. Alle bekende hits kwamen voorbij. Van Stayin’ Alive tot Night Fever.

Meer tributebands

Waar een theaterseizoen eindigt, komt er ook weer een nieuwe aan. Dat tributebands een enorme hit zijn, is wel gebleken en er is dan ook volop muziek geprogrammeerd voor komend seizoen. Een aantal weken geleden mochten we al bekend maken dat ook deelnemers van ‘The Tribute’ Toto & Phil Bee Cocker naar Goor komen. Met veel genoegen mogen we nog heel wat meer namen aan dit rijtje toevoegen. Onder andere ABBA Gold, Billy Joel Experience, Coltplay en Simon & Garfunkel Revival zullen het podium betreden. Het hele muziekprogramma staat op reggehof.nl. Aanstaande woensdag 8 mei gaat de verkoop van start.

Bar/Dancing ’t VEC

Niet alleen tijdens de Bee Gees Forever, maar ook voor en na de show werd er geswingd in de zaal. DJ’s Oene Loonstra en Peter Pas zorgden voor een pré- en afterparty die helemaal in de sfeer van de avond paste. En dat smaakt naar meer… Daarom opent Bar/Dancing ’t VEC haar deuren voor een ouderwets avondje stappen. De Reggehof staat in het teken van de gouden jaren van disco, compleet met de nostalgische klanken van de 70s en 80s. De draaitafels worden overgenomen door de meest bekende DJ’s van toen.