Uw bestellijst: voorstelling(en)toon
zoek

Datum: Vrijdag 30 december 2016
Aanvang: 19.00 uur
Toegangsprijs: Gratis Entree
Genre: Muziek

 

Rabo Hoftalenten 2016 – Finale viering 15 jaar Gemeente Hof van Twente!

 

De jaarlijkse zoektocht naar hét zangtalent van de Hof van Twente is begonnen, want op vrijdag 30 december vindt de 20e editie van de Rabo Hoftalenten plaats in De Reggehof in Goor. Op deze avond strijden negen finalisten om de titel Hoftalent 2016. De Rabo Hoftalenten zal in het teken staan de afsluiting van 15 jaar Gemeente Hof van Twente. De opzet is zal nog groter zijn, voor breder publiek en de toegang zal gratis zijn. Naast de zangwedstrijd zal ook een dj contest en een rapbattle worden georganiseerd. Denk jij dat jij het nieuwe zangtalent, rapper of DJ bent van Hof van Twente bent maar heb je je nog niet aangemeld? Schrijf je dan snel in voor één van de onderdelen. Zie de specificaties hieronder voor de aanmelding.

 

 

Junior Talenten

Ben je tussen de 12 en 16 jaar? Dan kun je meedoen aan het Juniorprogramma. Hiervoor is geen selectie maar er zijn wel voorrondes. Aanmelden kan door een mail te sturen naar pr@reggehof.nl met daarin de volgende gegevens: je Naam, adres, postcode, plaats, telefoonnummer, email, geboortedatum. Graag bij deze email vermelden welk nummer je wil gaan zingen. Aanmelden kan tot 20 november.

 

Rabo Hoftalent 2016
Vanaf 16 jaar kun je je opgeven voor het Hoofdprogramma. Aanmelden kan door direct je auditie te mailen. Stuur een filmpje in waarop je jouw gekozen nummer zingt. Mail daarna je auditiefilm via wetransfer.com of het (verborgen) youtube linkje naar pr@reggehof.nl. Vermeld daarbij ook je naam, adres, postcode, plaats, telefoonnummer, email, geboortedatum. Insturen/aanmeldingen kan tot 20 november. Daarna zal door de coaches en de jury een selectie worden gemaakt van de 9 finalisten die op vrijdag 30 december in de Theaterzaal van De Reggehof gaan strijden om de titel ‘Hoftalent 2016’.

 

Rappers
Ben jij een rapper en wil je je talenten laten zien op het podium? Dat kan! Aanmelden kan vanaf 10 jaar door een mail te sturen naar pr@reggehof.nl met daarin de volgende gegevens: je naam, adres, postcode, plaats, telefoonnummer, email, geboortedatum. Graag bij deze email vermelden welk nummer je wil gaan rappen. Heb je al een filmpje waarin je rapt? Stuur deze dan mee. Aanmelden kan tot 20 november.

 

DJ’s!
Ben jij (beginnend) DJ en lijkt het je te gek om een set te draaien? Je mag je vanaf 10 jaar al aanmelden voor de DJ contest! Aanmelden kan door een mail te sturen naar pr@reggehof.nl met daarin de volgende gegevens: je Naam, adres, postcode, plaats, telefoonnummer, email, geboortedatum. Graag bij deze email vermelden welk genre je muziek draait en of je al enige ervaring hebt. Wanneer je een filmpje hebt van jezelf in actie stuur deze dan ook mee. Aanmelden kan tot 20 november. 

 

Zijn er vragen en/of onduidelijkheden? Neem contact op met Marriet de Beer, coördinator Hoftalenten via m.debeer@reggehof.nl of pr@reggehof.nl

 

 

 

 


 

 

 

 

De Reggehof
De Höfte 5
7471 DK Goor

Telefoon: 0547 28 48 88
E-mail: info@reggehof.nl

Theaterkassa: 0547 28 48 80
maandag t/m vrijdag:
09.00 - 16.00 uur

en een uur voor aanvang
van een voorstelling