Uw bestellijst: voorstelling(en)toon
zoek

Algemene informatie en voorwaarden

T Theaterkassa 0547 - 284 880
T Algemeen 0547 – 284 888
E info@reggehof.nl
I www.reggehof.nl

IBAN : NL31RABO0322160650
 

Openingstijden van de kassa

De kassa is geopend op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur. Eveneens is de kassa één uur voor aanvang van een voorstelling geopend.

 

Kaarten bestellen

U kunt op de volgende manieren kaarten kopen voor voorstellingen:

* via het bestelformulier in de brochure

* via www.reggehof.nl en www.dekappen.nl

* telefonisch en persoonlijk bij de theaterkassa tijdens de openingstijden

* vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling(en) aan de kassa van het theater.

 

Kieken wat ’t wordt-kaarten

Een ‘Kieken wat ’t wordt-kaart’ is een gratis entreebewijs (exclusief servicetoeslag) die ingezet kan worden bij speciaal door ons geselecteerde voorstelling(en).

Bij bestelling van minimaal 3 verschillende theatervoorstellingen bij De Reggehof en/of De Kappen in de voorverkoop (tot 1 september), krijgt u van ons een vierde voorstelling cadeau. U ontvangt hiervoor van ons één ‘Kieken wat ’t wordt-kaart’ p.p. Bestelt u vijf voorstellingen of meer, dan ontvangt u van ons twee ‘Kieken wat ’t wordt-kaarten’ p.p.  

Elke maand zal op de website worden aangegeven voor welke voorstelling(en) u het ‘Kieken wat ’t wordt-kaart’ kunt inzetten. Hou er rekening mee dat er per geselecteerde voorstelling een beperkt aantal ‘Kieken wat ’t wordt-plaatsen’ beschikbaar zijn en er vooraf gereserveerd dient te worden.

Kieken wat ’t wordt-kaarten zijn ook inwisselbaar bij onze samenwerkingspartner De Kappen in Haaksbergen.

Uw Kieken wat ’t wordt kaarten worden in september toegekend. We weten dan wie er minimaal 3 of 5 voorstellingen hebben gekocht bij beide theaters.

 

Theaterfanpas

U houdt van het theater, u bent er een fan van! Dat vinden wij leuk. Theaterfans bieden we daarom wat extra’s. Bij de bestelling van minimaal 9 verschillende professionele voorstellingen in het seizoen 2016-2017 krijgt u de Theaterfanpas. Deze pas biedt gratis toegang (excl. servicetoeslag indien van toepassing op de voorstelling) tot voorstellingen uit het professionele programma, mits deze niet zijn uitverkocht. U kunt op de avond van de voorstelling op vertoon van uw Theaterfanpas bij de theaterkassa een vrijkaartje afhalen (excl. € 2,50 theatertoeslag indien van toepassing bij de voorstelling). Reserveren is niet mogelijk. De kaart is persoonsgebonden, niet overdraagbaar en niet inwisselbaar. De Theaterfanpas is ook geldig bij onze samenwerkingspartner De Kappen in Haaksbergen. 

De Theaterfanpas wordt na 1 september uitgegeven omdat we dan weten wie er minimaal 9 voorstellingen hebben gekocht bij beide theaters. 

 

Wordt Vriend van De Reggehof voor slechts € 1,00 per maand

Als vriend draagt u bij aan het behoud van het theateraanbod. Voor slechts € 12,00 per persoon per theaterseizoen steunt u ons theater. Als vriend wordt u persoonlijk uitgenodigd voor de programmapresentatie en ben daarmee als eerste op de hoogte van het nieuwe theaterprogramma. Tevens kunt u aangeven in welk gedeelte van de zaal u wilt zitten. We houden hier zoveel mogelijk rekening mee. 

 

Het betalen

U kunt op drie manieren betalen:

iDeal betaling
Vanaf 19 april kunt u via de website uw kaarten kopen en met iDeal betalen.

Contante betaling (of pin)
U bestelt uw kaarten via de website of via het bestelformulier en ontvangt een bevestiging van De Reggehof en komt binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging de bestelling afhalen en contant/per pin betalen aan de kassa tijdens openingstijden.

Overmaken
U krijgt een bevestiging van De Reggehof en maakt naar aanleiding daarvan het verschuldigde totaalbedrag over. Het IBAN van De Reggehof is NL31RABO0322160650.

Verzilveren van bonnen
Indien u geheel of gedeeltelijk met theater-/cadeau-/tegoedbonnen wilt betalen, adviseren wij u naar de theaterkassa te komen. Ook kunt u via de website uw kaarten kopen en vervolgens het tegoedbon bedrag innen bij de theaterkassa. 

 

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen € 3,50 per bestelling. Indien u kaarten aan de kassa koopt, brengen wij geen reserveringskosten in rekening. 

 

Servicetoeslag

De prijzen van een aantal voorstellingen zijn inclusief een servicetoeslag à € 2,50. Met deze toeslag heeft u recht op het gebuik van de garderobe en een drankje in de pauze. Bij voorstellingen zonder pauze staat het drankje na afloop voor u klaar. In de brochure en op uw toegangsbewijs kunt u zien welke service er bij de prijs is inbegrepen. 

 

Kortingen

Groepskorting
Voor groepen vanaf 10 personen geldt een korting van 10% op de entreeprijs, m.u.v. hofvoorstellingen en verhuringen. Indien u gebruik maakt van groepskorting dienen alle kaarten in één keer betaald te worden. Indien er al een korting geldt, vervalt de groepskorting.

Kinderkorting
Bij bepaalde voorstellingen wordt een aparte prijs gehanteerd voor kinderen/jeugd.

CJP korting
Op vertoon van de CJP pas krijgt u € 2,50 korting bij de theatervoorstellingen. Dit geldt niet voor hofvoorstellingen en verhuringen. De CJP korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen en wordt niet met terugwerkende kracht verleend.

Last minute korting
Speciale last-minute-kortingen gelden niet voor reeds gekochte en betaalde kaarten.

BankGiro Loterij VIP-KAART

Met deze loyaltypas laat de BankGiro Loterij haar deelnemers ervaren wat zij mede mogelijk maken door mee te spelen. De VIP-KAART biedt gratis toegang tot 50 Nederlandse topmusea, kans op exclusieve culturele evenementen en tot wel 50% korting op vele andere vormen van cultuur zoals theater, musical, festivals en concerten. Ook bij Reggehof krijgen VIP-KAARThouders korting. Kijk hier voor meer informatie: http://www.bankgiroloterij.nl/vipkaart/korting.htm.

 

 

Uitverkocht? Dan op de wachtlijst!

Bij uitverkochte voorstellingen kunnen we u op de wachtlijst zetten. Als er kaarten beschikbaar komen, informeren wij u telefonisch tot en met de dag van de voorstelling, tijdens de openingstijden van de kassa.

 

Laatste kans bij een uitverkochte voorstelling

De laatste kans op een toegangskaart bestaat vanaf een half uur vóór aanvang van de voorstelling. Mogelijk beschikbaar gekomen toegangskaarten worden dan aan de kassa verkocht. 

 

Slechthorenden/rolstoelgebruikers

De Reggehof stelt gratis gehoorbeugels beschikbaar. Als u hier gebruik van wilt maken, geeft u dit dan aan bij uw bestelling, anders kunnen wij u niet garanderen dat er een gehoorbeugel beschikbaar is. Voor rolstoelgebruikers is er plaats, mits tijdig gereserveerd. Geeft u dit eveneens direct aan bij uw bestelling. Toegang tot de zaal met een scootmobiel of kinderwagen is niet toegestaan. 

 

Verhinderd?

Bent u verhinderd voor een voorstelling dan kunt u uw kaarten op werkdagen tot 48 uur voor aanvang van de voorstelling inruilen voor een andere voorstelling of een tegoedbon. Bij verhindering brengen wij € 3,50 administratiekosten in rekening. Wanneer u minder dan twee dagen voor aanvang van de voorstelling verhinderd bent, zullen wij in het geval van een uitverkochte voorstelling proberen de kaarten door te verkopen. In alle andere gevallen blijven de kaarten eigendom van de kaarthouder. Indien een voorstelling al heeft plaatsgevonden, worden er geen kaarten teruggenomen. 

 

PODIUM cadeaukaart?

Deze kaart is te koop en te verzilveren bij Theater De Reggehof. Met de PODIUM Cadeaukaart ontvangt en geeft een “live & meeslepende“ belevenis cadeau en bezorgt u iemand een onvergetelijk avondje uit. U bepaalt zelf de waarde op de PODIUM Cadeaukaart (minimaal € 10,00) en u stelt de ontvanger zelf in staat het cadeaumoment te kiezen. 

 

Gebruik garderobe

Het dragen / meenemen van jassen in de zaal tijdens voorstellingen is niet toegestaan (brandweerverordening). De Reggehof heeft een bewaakte garderobe waar u uw jas tijdens de voorstelling in bewaring kunt geven. 

 

Regels van het huis

Na aanvang van de voorstelling heeft u geen toegang tot de zaal. Na een eventuele pauze kunt u plaatsnemen op de door u gereserveerde stoelen

Tijdens de voorstelling mogen er geen foto-, film- of geluidsopnames worden gemaakt.

Er mag in De Reggehof niet worden gerookt.

Tijdens voorstellingen moeten mobiele telefoons uitgeschakeld zijn.

Het is verboden om consumpties te nuttigen in de zaal. Uitzondering hierop zijn de zogenaamde staande voorstellingen. 

 

Grof taalgebruik

Theatervoorstellingen en films kunnen voor sommige mensen soms aanstootgevend zijn. Met name in de toneel en cabaretvoorstellingen wordt wel in meerdere of mindere mate grof taalgebruik gehanteerd. Bezoekers die om welke reden dan ook bezwaar tegen grof taalgebruik hebben, adviseren wij zich vooraf goed op de hoogte te stellen van de inhoud van de voorstelling bij het impresariaat en de artiest. 

 

Aansprakelijkheid

De Reggehof is niet aansprakelijk voor door de bezoeker geleden verlies of schade, die is ontstaan ten gevolge van overmacht aan de zijde van De Reggehof. Bij De Reggehof gelden de bezoekersvoorwaarden van de Vereniging voor Schouwburg- en Concertgebouw Directies.

De Reggehof
De Höfte 5
7471 DK Goor

Telefoon: 0547 28 48 88
E-mail: info@reggehof.nl

Theaterkassa: 0547 28 48 80
maandag t/m vrijdag:
09.00 - 16.00 uur

en een uur voor aanvang
van een voorstelling