Uw bestellijst: voorstelling(en)toon
zoek

Beleef kunst en cultuur bij het Creatief Centrum

 
Het Creatief Centrum van De Reggehof organiseert creatieve en kunstzinnige cursussen en workshops voor jong en oud. Met ons brede aanbod bieden wij zo voor elk wat wils om actief bezig te zijn met kunst en cultuur.
Aan de linkerkant ziet u ons cursusaanbod, de voorwaarden en het aanmeldformulier.
 
Aanmelden
U kunt uzelf of uw kind aanmelden onder de knop "Aanmelden". Aanmelden is noodzakelijk om met u in contact te staan en de activiteiten in goede banen te leiden. Uw aanmelding ontvangen wij graag via het aanmeldformulier. De inschrijftermijn sluit een week voor cursusaanvang, ’s avonds om 18.00 uur.
 
U ontvangt altijd een bericht over het doorgaan van de cursus. Deelname geschiedt na betaling van het cursusgeld. Wij versturen geen bevestiging na ontvangst van uw betaling. Wij vertrouwen op uw begrip in deze.
 
Mocht u zelf ideeën of wensen hebben, dan horen wij dat graag. Mogelijk zijn er meer geïnteresseerden en kan uw tip dit leiden tot een fijne en inspirerende cursus.
 
Jeugd- en Cultuurfonds
Gezinnen die minder te besteden hebben, maar waarvan kinderen graag willen deelnemen aan onze culturele activiteiten, kunnen gebruik maken van het Jeugd- en Cultuurfonds. Hoe u hiervoor in aanmerking kunt komen, ziet u in deze video.
http://www.jeugdcultuurfonds.nl/aanvraag/
 
Alle belangstellende cursisten zijn van harte welkom bij het Creatief Centrum.
 
Met vriendelijke groet,
Esther Sajet, cursuscoördinator
 
creatiefcentrum@reggehof.nl
 
0547 - 284 888
 
 

 

 

 

De Reggehof
De Höfte 5
7471 DK Goor

Telefoon: 0547 28 48 88
E-mail: info@reggehof.nl

Theaterkassa: 0547 28 48 80
maandag t/m vrijdag:
09.00 - 16.00 uur

en een uur voor aanvang
van een voorstelling